Pesce spada fritto

Ricetta tradizionale di Sicilia

 

olio (photo by tlobker) Ingredienti

4 fette di pesce spada

farina

limoni

olio di oliva

pepe

sale

 

Preparazione

Infarinare il pesce spada.

Friggerlo in olio bollente rigirandole solo quando sono già cotte da un lato.

Servirle ben calde condite con sale, pepe e spicchi di limone.

 

Ξιφίας τηγανητός

Παραδοσιακή συνταγή από τη Σικελίαitalia

 

Υλικά

4 φέτες ξιφία

αλεύρι

λεμόνι

ελαιόλαδο

πιπέρι

αλάτι

 

Προετοιμασία

Αλευρώστε τον ξιφία. Τηγανίστε σε καυτό λάδι, γυρίζοντας τις φέτες μόνο αφού θα έχουν ήδη ψηθεί από τη μια πλευρά. Τις σερβίρετε αρκετά ζεστές, γαρνιρισμένες με αλάτι, πιπέρι και φέτες λεμονιού.

Πηγή: www.ricettetradizionali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails